• 2021-11-11 11:08:39
В Одесі з'явиться перший готель Hilton

Компанія «Гефест» підписала франчайзингову угоду з готельним оператором Hilton про будівництво нового готелю в Одесі.

Hilton Odesa заплановано відкрити навесні 2025 року під керуванням компанії Millennium Hospitality (Кіпр) поблизу району Аркадія. Він буде розташований у двох будівлях: у Ванному провулку та на березі моря у Приморському провулку.

Інфраструктура готелю міститиме два басейни (один критий та один на даху), чотири ресторани та бари, конференц-зал (800 кв. м), представницький лаунж на даху й оздоровчий центр (600 кв. м), тренажерний зал тощо. Номерний фонд готелю налічуватиме 145 номерів. 

Патрік Фіцгіббон, старший віцепрезидент з розвитку Hilton у Європі та Африці, прокоментував: «Ми бачимо очевидні переваги для розширення в Україні вже з двома готелями, один із яких доєднається до нашого портфоліо разом із Hilton Kyiv. Зростання міжнародного інтересу до Одеси та стабільний внутрішній попит роблять Hilton Odesa важливим доповненням до нашої європейської мережі».

Портфоліо готельної компанії Hilton налічує понад 6700 об’єктів під 18 брендами у 122 країнах світу. Загальний номерний фонд компанії перевищує 1 мільйон номерів.

Related posts

  • 2022-01-10 14:02:36

Вклади у будівельні фонди замість інвестування у квартири – прибутковість 10% у валюті

Українцям запропонували цікаву альтернативу житловому інвестуванню та банківським вкладам....